2021. okt 12.

Egy illat, ami az otthonra emlékeztet

írta: koleo
Egy illat, ami az otthonra emlékeztet

Mindenkinek megvannak azok az illatok amiket magán, vagy maga körül szeret érezni. Legyen szó a ruhák illatáról, parfümről, vagy éppen az otthonunk illatáról.

Szeretem, ha a lakásban is olyan illatok vesznek körül, amik számomra megnyugtatóak, kellemes érzéseket keltenek. Ehhez az őszi-téli-tavaszi időben gyakran használunk illatgyertyákat, illetve elektromos illatosítókat. Azonban egy újabb nagy kedvencünk az aroma diffúzor lett.

Leginkább az én kedvencem, a formája miatt, meg, hogy a ledek színváltósan is világítanak. Pont ugyanolyat sajnos nem tudok mutatni, mint a miénk, de a THD Niagara Blackhez nagyon hasonló:

thd.PNG

Már megjelenésében is elegáns és cuki egyszerre.
Rengeteg jó tulajdonsága van:

- nagyon dekoratív, így nem csak egy hasznos készülék, hanem a lakás dísze is egyben
- száraz levegő esetén párásításban is megoldás (ami részben egy picit negatívum is, hiszen ezzel egyben nem igazán ajánlom olyan helyre, ahol eleve magas a páratartalom és nehezen szellőztethető a lakás, hiszen ott egyáltalán nem tesz jót a plusz pára)
- megfelelő aromaolajakkal használva tökéletesen alkalmas egy kis relaxálásra, akár percek alatt
- általában a legtöbb készülék alkalmas egy közepes/nagyobb méretű szoba illatosítására is
- megtalálható bennük az a biztonsági funkció, hogy amennyiben a víz elfogyott a tartályból, akkor automatikusan kikapcsol

Jelenleg itthon mézeskalács illatú olajat használunk (már nagyon várjuk az ünnepeket), ezért, aki belép hozzánk mindenkinek megkordul a pocakja, mert olyan, mintha frissen sütöttem volna mézeskalácsot.

Habár nagyon szeretem a mi kis diffúzorunkat, de nagyon fáj a szívem erre a fajtára, hiszen ez a Bloomy lotus Bud black egyszerűen meseszép!

bloomy_lotus.PNG

Ugye mennyire szép? Leírása szerint (és a nevéből adódóan is) a lótuszvirág ihlette a tervezőjét, aki meg kell jegyeznem, nagyon jó munkát végzett. 

Ti szeretitek a lakásban az illatosítókat? Mit használtok, mi a kedvencetek?

Szólj hozzá

illat notino.hu lakás illatosító