2020. nov 30.

Az otthon illata

írta: koleo
Az otthon illata

Törekszem arra, hogy mindig jó illat legyen a lakásban, ehhez többféle terméket is használok, általában váltogatom az évszak, hangulat függvényében.

Imádom az elektromos illatosítókat is, de úgy tapasztaltam, hogy a legintenzívebb illat az illatos viasz termékekkel érhető el. Már több alkalommal rendeltem/vásároltam ilyen terméket és azt kell mondjam, a legtartósabb eredményt ezek biztosítják. Kifejezett kedvencem a Yankee Candle illatcsalád mivel rengeteg illatból választhatunk.

Mivel még kifejezetten karácsonyi-téli illatvariánsokat nem próbáltam, ezért nagyon szemezgetek a Yankee Candle Alpine Christmas csomagjával, amiben a márka többféle változatú és méretű terméke megtalálható.

yankee-candle-alpine-christmas-ajandekszett-ix.jpg

Szintén a márkától még egy nagyon kedves kis szett, ami akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet és nem egy, hanem 3 karácsonyhoz kapcsolódó illatviaszt tartalmaz illetve a szettben található még egy aromalámpa is, amelyben a viaszpasztillák használhatóak.

yankee-candle-magical-christmas-morning-ajandekszett-viii.jpg

Hétvégén, vagy akár egy nehéz nap után este bekuckózva egy ilyen illattal betöltve a lakást már meg is van az abszolút karácsonyi hangulat. 

Ti használtok lakásillatosító terméket?
Mi a kedvencetek? 

 

Szólj hozzá

illat Yankee Candle notino.hu illatos karácsony