2016. aug 01.

Nyereményjáték

írta: koleo
Nyereményjáték

KOLEO BEAUTY BLOG FACEBOOK ÁLTALÁNOS ÜZENŐFALI NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

A nyereményjáték részvételének feltétele: like-olni a facebook üzenőfalon megjelenített linken elérhető képet.

A Koleo Beauty Blog nyereményjátékát a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A Játékos az adatait a Játék Szervezőjének bocsájtja rendelkezésre, nem a Facebooknak. A Játékos által megadott információk csak a nyereményjáték kapcsán kerülnek felhasználásra. A játék során átadott adatokat  Koleo Beauty Blog kezeli, azt a Facebook részére semmilyen formában nem juttatja el.

Részvételi feltétel:

A játékban részt vehet minden az alábbi alpontban meghatározott személyek körében nem eső, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött, Facebook adatlappal rendelkező természetes személy (a továbbiakban: Játékos).

  • A játékban nem vehetnek részt a Szervező közeli hozzátartozói.
  • A Játékos a játékban való részvételével egyidejűleg visszavonhatatlanul kijelenti, hogy a Játékban részt kíván venni, jelen játékszabályzatot pedig teljes körűen megismerte, az ebben foglaltakat magára nézve kötelezőnek fogadja el. A játékban való részvétel névre szóló és egy játékos csak egyszer vehet részt, azaz a játék során a publikációra történő többszöri hozzászólás nem növeli a játékos esélyeit.

Egyéb feltételek

A nevezésnek a játékra meghívó posztban megadott nevezési felhívás szerint kell történnie. A Játékra meghívó posztban közölt eltérő instrukciók hiányában egy jelentkező csak egyszer vehet részt egy Játékban. Minden olyan nevezés, amely nem érkezik be a Határidőig, vagy nem a nevezéssel összhangban történik, nem jogosít fel a játékban való részvételre.

A műszaki hibából adód be nem érkezett nevezések nem jogosítanak fel a részvételre. Automata rendszer (például robotok és hasonlók) többszöri nevezésre való használata tilos és minden kísérlet automatizált rendszerrel való nevezésre érvényteleníti a nevező jogosultságát a nyereményekre.

Játékra felhívó poszt

A Szervező időről időre meginvitálhatja Facebook rajongóit „Játékban”, „Nyereményjátékban” való részvételre a Facebook oldalon történő posztolással („Játékra meghívó poszt”), mely az alábbi információkat tartalmazza:

  • a nevezés határideje (dátum és óra). Amennyiben az óra nincs jelölve, a játék határideje a dátum 23 óra 59 perc 59 másodpercében zárul;
  • a nevezés menete;
  • az elérhető Nyeremények száma és típusa („Nyeremények”); és
  • a nyertes(ek) kiválasztásának menete („Nyertes(ek)”)
    • Abban az esetben, ha ellentét merül fel jelen szabályozott Feltételek és egy Játékra meghívó posztban rögzítettek között, a Játékra meghívó poszt feltételei az irányadóak.

  

Nyertes kiválasztása

  • Ha a Szervező nyereményjátékot hirdet mindazon Játékosok között, akik a Szervező rajongói közé tartoznak és Facebook oldalán a nyereményjáték lebonyolítására létrehozott eseményben feltett kérdésre az esemény alá írt hozzászólás (komment) formájában válaszol, akkor a Nyertes kiválasztása az összes érvényesen nevező közül kerül kisorsolásra, mely a http://facebooknyertes.com/ segítségével történik a megadott időpontban, ill. határidő lejárta után 5 munkanapon belül.
  • A nyertesekkel a kapcsolatfelvétel direkt Facebook üzenettel történik, valamint a nyertesek nevét a játék szervezője Facebook oldalán közzé teszi. A nyeremények átadása előtt minden nyertes köteles igazolni személyazonosságát. A Szerevező fenntartja a jogot új nyertesek kiválasztására, ha az eredeti nyertes ésszerű erőfeszítéseket követően a sorsolást követő 5 napon belül nem elérhető vagy sikertelen a kapcsolatfelvétel, illetve, ha az eredeti nyertes nem igazolja hiteles személyazonosító dokumentummal életkorát. Amennyiben a játék során kisorsolt nyertes a sikeres kapcsolatfelvételt, illetve tájékoztatást követő 15 napon belül nem jelentkezik a nyereményért, valamint nem ad meg elérhető postacímet, illetve a kézbesítés sikertelen, a játék szervezője jogosult a nyeremény visszavonására, a nyereményjáték sorsolás érvénytelenítésére, vagy újabb nyertes kisorsolására. A Szervező a nyereményt a nyertes Résztvevőnek postai úton (legkésőbb a sorsolást következő 15 munkanapon belül) juttatja el a Nyertes részére. A nyertes résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy nevét és a nyeremény átvételéről készült fotót a Szervező Facebook oldalán közölje.

 

Nyeremény

  • Eltérő rendelkezés hiányában minden Nyeremény a Határidőtől számított 28 napon belül kerül kiküldésre. A vonatkozó adók – ettől eltérő nevezési feltétel hiányában - a Szerevezőt terhelik.
  • Szervező fenntartja a jogot, hogy azonos vagy nagyobb értékű alternatív nyereményt (nyeremény alternatívákat) biztosítson, ha a meghirdetettek valamilyen okból nem elérhetőek.
  • A nyeremény másra át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
  • A nyeremény átvétele – ettől eltérő közlemény hiányában – a megállapodás szerint postai úton történik, Szervezőnek nem áll módjában személyes átvételt biztosítani, kivétel ez alól a Nyertessel történt egyéni egyeztetés, mely alkalmával bizonyos esetben sor kerülhet személyes átvételre. Felek ezt későbbi közleményben rögzítik.

 

Moderálás

A szervező fenntartja a jogot, hogy a kifogásolható Felhasználói tartalom közlését megtagadja, a Felhasználói tartalmat moderálja vagy eltávolítsa. Szervező fenntartja továbbá a jogot, hogy visszautasítsa vagy törölje az (alábbiakban meghatározott) kifogásolható tartalmakat és/vagy bármely olyan felhasználói tartalmat, melyet saját belátása szerint jogsértőnek vagy nem odaillőnek talál, és a felhasználót kizárja a játékból. A Szervező saját kizárólagos belátása szerint megőrizhet bizonyos felhasználói tartalmakat, továbbá, ha a jogszabály ezt kívánja, vagy ha a szervező ésszerű belátása szerint a felhasználók vagy személyes biztonságának védelme érdekében erre szükség van, nyilvánosságra is hozhatja a felhasználói tartalmat. A Szervező nem szavatolja a felhasználói tartalmak pontosságát, teljességét vagy minőségét. A Szervező kizárja a felelősséget a bármely felhasználói tartalomban szereplő hibából vagy hiányosságból, vagy a bármely, a Facebook oldalon közzétett vagy egyéb módon továbbított felhasználói tartalom felhasználásából származó bármilyen kárért vagy veszteségért. Felhasználói tartalomban szereplő információkra történő hagyatkozást Felhasználónak, illetve Játékosnak kell mérlegelnie, saját kockázatára és felelősségére, ugyanis a felhasználói tartalomban szereplő téves, esetlegesen Játékos számára félrevezető információkért Szervező nem tartozik felelősséggel.

 

Szervező tudomására jutott adatok kezelése

  • A Szervező jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait.
  • Koleo Beauty Blog önkéntesen adott, előzetes és részletes tájékoztatáson alapuló kifejezett hozzájárulása alapján kezeli az adatokat. A nyereményjátékban történő részvétellel Játékos kifejezetten hozzájárul az itt látható alpontban meghatározott célból személyes adatainak kezeléséhez. Játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertes lesz, akkor az Adatkezelő nevét nyilvánosságra hozza a Szervező hivatalos Facebook oldalán. Kifejezetten elfogadja és tudomásul veszi, hogy nem jogosult ellenszolgáltatásra az adatainak a játékkal összefüggésben történő nyilvános közzétételéért. A játékban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes, tudomásul veszi és elfogadja, hogy amennyiben nyertessé válása esetén nem adja meg a nyeremény átadásához szükséges adatokat, az játékból való kizáráshoz vezet, azaz elveszti a jogosultságát a nyereményre.
  • A kezelt személyes adatok köre

Az Adatkezelő a 8.5 pontban meghatározott célból kizárólag azon személyes adatokat kezeli, melyeket Játékos  a játékban történő részvétel során önkéntesen adott meg az Adatkezelőnek (például név e-mail cím, levelezési cím, továbbiakban „Személyes Adat”)

  • Az adatkezelés célja

Adatkezelő jogosult Játékos személyes adatait a játékban való részvétel, illetve a nyeremény átadásának lebonyolítása céljából kezelni.

  • Adatkezelés időtartama

Az Adatkezelő jogosult az Ön Személyes Adatait a 7.4 pontban meghatározott célból az Ön hozzájárulásának visszavonásáig, de legkésőbb a Nyereményjáték végéig kezelni.

  • Hozzájárulás visszavonása

Az Adatkezelő tájékoztatja Önt, hogy hozzájárulását bármikor, bármilyen korlátozás vagy indoklás nélkül díjmentesen visszavonhatja az alábbi e-mail címre küldött üzenet útján (koleo.beauty.blog@gmail.com).

 

Egyéb rendelkezések

A Játék tekintetében a magyar jogszabályok az irányadók. A Játék során a jelentkezésekkel összefüggésben szerzett valamennyi adat csak a jelentkezők által a jelentkezéskor adott hozzájárulásnak, a jelen játék és részvételi szabályzatnak és a Facebook elveknek megfelelően használható fel.

Szólj hozzá