2020. nov 30.

Kozmetikumok luxus kivitelben

írta: koleo
Kozmetikumok luxus kivitelben

Ha kozmetikumok és ezen belül sminktermékek kerülnek szóba, akkor az első számú kedvenceim a szemhéjpúder paletták és az alapozók.
Megosztott első helyen, természetesen. :)

Alapozók tekintetében 2 új kedvencem van, ebből az egyik az Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh. Az eredeti Double Wear-hez képest természetesebb hatást kelt, nincs maszkhatás és üde arcbőrt biztosít.
Az állaga is könnyed, folyékony, nagyon kellemes és könnyű vele dolgozni.

kepkivagas_2_4.PNG

Mivel a notino.hu-n rengeteg márka megtalálható, ezért összefuthatunk egy másik luxus márkával is, a Victoria's Secret.
A márkától nem csak a parfümök, hanem a testpermetek is nagy kedvenceim. Egy korábbi bejegyzésemben már említettem, hogy a Coconut passion az, amiből már több üveggel is elhasználtam. Nagy kedvenc. :)

victorias-secret-coconut-passion-testapolo-spray-holgyeknek_13.jpg

És, ha már a hideg beköszöntött, sajnos a bőrproblémák is könnyebben előbukkannak. Sajnos nálam is. Egy elérhető megoldás a Bioderma
Bőrtípus és bőrprobléma szerint ajánl megoldást a többféle termékcsalád.Nekem az atópiás dermatitiszre az Atoderm vált be a legjobban, ezek közül is az olajos tusfürdő. Ebből próbáltam a tápláló tusolókrémet is, az is szuper volt. Imádom a kiszerelését, hogy pumpás és a megfelelő mennyiséget tudod kinyomni belőle. Egyedül annyi negatívumot tudok mondani, hogy sajnos az alján elég sok termék megmarad, amit már sehogy sem tudsz kinyerni, mert letekerni sem lehet a tetejét és a pumpával sem tudod maximálisan kisajtolni. Nagyjából 2 fürdésre való adag marad az alján, ami mondjuk nem egy oltári nagy veszteség...A pici negatívum ellenére is többször újravettem, hiszen nekem ez teszi rendbe a bőrömet.

bioderma-atoderm-shower-oil-magasan-taplalo-es-nyugtato-tusfurdo-olaj-a-szaraz-es-erzekeny-borre_21.jpg

Mindegyik termék nagy kedvenc és biztosan újra fogom venni. 
Nektek mi a kedvenc luxus márkátok/terméketek?

Szólj hozzá

bioderma Estée Lauder Victorias Secret notino.hu