2020. ápr 16.

Illatos otthon

írta: koleo
Illatos otthon

avagy az otthon illata

A parfüm szót hallva sok esetben nem is gondolunk arra, hogy az nem csak az általunk megszokott "magamra fújom és megyek" típus lehet, hanem találkozhatunk már számos aroma diffúzorral is, ami az otthonunkat illatosítja.

Személy szerint nagyon szeretem ezeket a lakás illatosítókat, nálunk mindig van otthon az évszakhoz passzoló illatvariáció. Nyáron kifejezetten a gyümölcsöseket keresem, téli időszakban pedig inkább a vaníliás alappal rendelkezők szokták elnyerni a tetszésemet. Nem csak a lakásban, de irodában is hasznosak lehetnek, kellemes illatukkal jól eső érzéssel töltenek el munka közben és nem elhanyagolható, az illatoknak aromaterápiás hatásuk is bizonyított.

Nem utolsó sorban pedig dekorációként is tökéletesek, hiszen némelyik igazán extravagáns külsővel rendelkezik. A fenti linkre kattintva már válogathattok is a különböző típusok közül. A legjobb, hogy ezek nagy része újratölthető, azaz környezettudatosak is lehetünk egyben.

Íme néhány, a személyes kedvenceim közül (ezeket is megtaláljátok az oldalon):

Amit nemrég szereztem be (nem pont ettől a márkától, de a működési elv ugyanez) egy ultrahangos diffúzor

uh_diffuzor.png

Működését tekintve vizet kell bele önteni, majd csepegtetni néhány csepp illóolajat, pont, amilyenhez kedvünk van és már kész is. 

A másik nagy kedvenc, már csak a kinézete miatt is szintén a Mr & Mrs Fragrance márkától George elnevezésű kapszulás aroma diffúzor és Bluetooth hangszóró egyben

illatosito.png

Most mondjátok, hogy nem cuki??!!! :) És a márkának még hasonlóan aranyos autós illatosítói is megtalálhatóak, azokból is tervezek beszerezni egyet-kettőt, biztosan jól mutatnak majd az autómban. :) 

Amik pedig még tökéletes dekorként is szolgálhat azok a Chando márka illatosítói, ezek közül is a teljesség igénye nélkül néhány szerintem igazán szép darab:

lakas_illatositok.png

Ha megtaláljuk a hozzánk leginkább passzoló illatot, nagyon kellemes környezetet varázsolhatunk az otthonunkból, irodánkból. Bár tudom, így online nem az igazi válogatni ezek közül.

Ti használtok otthon lakásillatosítókat? Melyik a kedvencetek? Melyiket vásárolnátok meg?

Szólj hozzá

illat notino.hu illat kedvenc lakás illatosító