2021. júl 27.

Illatfelhő nyári kiadás hölgyeknek

írta: koleo
Illatfelhő nyári kiadás hölgyeknek

Nyári illatok tekintetében mindig szívesen választok egy letisztult, finomabb variációt, ami még a nagy melegben is megállja a helyét, de nem tolakodó.
Ha sokat olvassátok a bejegyzéseimet, akkor tutira rávágnátok melyik illatra/illatokra gondolod. (Chloé, természetesen :) )

De, hogy mégse legyek ennyire kiszámítható, most néhány újabb, általam kevésbé emlegetett parfümöt mutatnék be nektek.
Bvlgari Omnia Cristalline az egyik olyan termék, amit a hőn imádott Chloé parfümök mellett szintén bármikor el tudok képzelni magamon. Az illatvilága tiszta, mégis egy kis izgalmat visznek bele a különleges összetevők.

bvlgari-omnia-crystalline-eau-de-toilette-holgyeknek-limitalt-kiadas-omnialandia.jpg

A képen látható termék egy limitált kiadás (fent linkeltem az elérhetőségét). A csomagolása és az üveg kivitelezése is szerintem különleges, csak úgy, ahogyan maga az illat is. 
Az illat típusa: virágos.
Összetevői: bambusz, lótusz, balsafa.

A következő ajánlásom egy kicsit már a gyümölcsösebb, édesebb illatjegyek felé hajlik. Ez nem más, mint a Versace - Bright crystal parfüm.

versace-bright-crystal-eau-de-toilette-holgyeknek_34.jpg

Már az üveg kialakítása is magára vonzza a tekintetet, a különleges, drágakőre emlékeztető kupak nagyon egyedivé varázsolja a külsejét. Az üveg csiszolása sem az egyszerűbbek közé tartozik, továbbviszi ezt a különös formavilágot.

Az illat típusa: gyümölcsös, virágos
Összetevői: yuzu, gránátalma, jég akkordok, bazsarózsa, magnólia, lótusz, borostyán, fa, pézsma

Végül, de nem utolsó sorban ezektől eltérően egy másik illatvilágú parfüm a Calvin Klein - CK One

calvin-klein-ck-one-eau-de-toilette-unisex_34.jpg

Ennek a parfümnek a jegyei a citrusos irányba tolódnak el és bármennyire nem igazán nagy kedvenceim a citrusos vonalú parfümök, ezt valahogy mégis kedvelem. Nem túl erős, inkább friss érzetet kelt. Unisex illat, uraknak is ajánlom, aki kedveli ezt az illatvilágot, de én magamon is nagyon szeretem. Ebből ugyan még csak 1 üveggel használtam el, de nem mondom, hogy nem lesz több. :) Sokan nem kedvelik, inkább pasisnak titulálják, szerintem egy próbát megér.

Az illat típusa: citrusos
Összetevői: citrom, zöld tónusok, ananász, papaya, mandarin, bergamott, kardamon, rózsa, gyöngyvirág, jázmin, ibolya, írisz gyökér, szerecsendió, cédrus, borostyán, tölgymoha, szantálfa, pézsma

Nektek mi a kedvenc illatotok a nyári időszakban? Ezek közül próbáltátok már valamelyiket?

 

Szólj hozzá

parfüm illat illatfelhő notino.hu illat kedvenc