2019. dec 19.

Egy illat mind felett...

írta: koleo
Egy illat mind felett...

Igen, egy kicsit Gyűrűk ura címet sikerült adnom a bejegyzésnek, de tényleg így van. :) 
Van egy illat (egészen pontosan 2), amik közül valamelyik mindig meglapul a parfümkollekcióm között, mert annyira imádom őket.

Az első és lekörözhetetlen kedvenc: Chloé parfüm.
jegyzet_2019-12-19_143158.png

Teljes bizonyossággal nem tudom megmondani, miért is szeretem annyira ezt az illatot, de mindig jó érzés fog el, ha ezt használom. A tartóssága verhetetlen, nagyon sokáig érezhető (bár hozzáteszem, magamon rövid idő elteltével már nem érzem és állítólag ez azt jelenti, hogy az az illat konkrétan a te illatod...na ezt nem tisztem bírálni, a lényeg, hogy imádom).

Számomra olyan parfüm, amit bármikor szívesen használok, bármilyen napszakban és évszakban. Abszolút kellemes, virágos-púderes illat. 

Ahogy írtam  is, az a bizonyos 1 illat valójában 2, hiszen a másik nagy kedvenc ugyancsak a márkának a Chloé - Roses de Chloé illata.

jegyzet_2019-12-19_144348.png

Ebből az első üvegcsével a férjemtől kaptam születésnapomra. Egyből megszerettem a visszafogott rózsás illatot, ami egyáltalán nem az a fojtogató, "belefulladok egy rózsamezőbe" típusú, hanem az igazán visszafogott, szolid illatvilág. Nagyjából az eredeti Chloé változathoz tudnám hasonlítani, csak éppen egy leheletnyi rózsás illatvilággal.

Mindkettő óriási kedvenc, általában váltogatni szoktam, ha elfogy az egyik, akkor a másikat veszem újra (most éppen a Roses de Chloé van otthoni raktáron :) ), de nem tudnék választani a 2 közül. 

Ne feledjétek, még utolsó pillanatban is a notino.hu-ról beszerezhetitek az ajándékot és az átvevőponton lehetőségetek nyílik még az ünnepek előtt átvenni. Minden információt megtalálhattok a kiválasztott termék adatlapján, a várható kiszállítási, illetve átvevőhelyen elérhető dátumokkal együtt.

Nektek mi a no.1. illatotok?
Vásároltatok parfümöt karácsonyi ajándékként?

Szólj hozzá

kedvencek illat Chloé notino.hu illatos karácsony illat kedvenc