2019. dec 06.

Karácsonyra fel!

írta: koleo
Karácsonyra fel!

Bizony, elkezdődött a visszaszámlálás...néhány nap van már csak karácsonyig és el is indult mindenkinél az ajándékbeszerzési láz.
Előfordulhat, hogy a rutin meg évek miatt, de manapság sokkal jobban kedvelem online beszerezni az ajándékokat. Megmondom őszintén így az év vége felé elmegy kedvem, hogy áruházakban tolongjak, sorban álljak a kasszánál, vagy éppen bosszankodjak, hogy a kiválasztott termékből az utolsót az orrom előtt viszik el.

Az biztos, hogy nem egyszerű ajándékot választani. Ezért mi a férjemmel már néhány évvel ezelőtt úgy döntöttünk, inkább megbeszéljük, kifigyeljük mi mindent szeretne a másik és az kerül a karácsonyfa alá. Így biztosak lehetünk benne, hogy a másik valóban örömét leli az ajándékban.

A karácsonyban és a készülődésben leginkább az illatokat imádom. Halloween-tól kezdődően, amikor is előkerülnek a különböző vaníliás, sütőtökös illatgyertyák és különböző kozmetikumok, egészen a finom fűszeres karácsonyig, amilyen illatokat az évnek csak ebben az időszakában érezhetsz. Egyszerűen imádom. Persze az sem mellékes, hogy az ünnepi hangulathoz méltóan exkluzív csomagolást is kapnak a termékek, kiváltképpen a limitált kiadások, amivel engem szintén meg lehet venni.

Illatfanatikusként van néhány abszolút kedvencem ,amiket most meg is osztok Veletek.

Parfümök terén abszolút és lekörözhetetlen nr.1. a Chloé parfüm. Nálam nincs vetélytársa (de erről majd bővebben később). Szóval a notino.hu oldaláról még az utolsó pillanatban is beszerezhetitek az ajándékokat és nézzétek mennyire szuper szett és nagyon csini csomagolás...Chloé - Chloé szett

jegyzet_2019-12-06_151114.png

Ugye, hogy csodaszép? Még több hölgyeknek tervezett ajándékszettért kattintsatok az alábbi linkre és máris böngészhettek a rengeteg csomag között: ajándék nőknek

Természetesen nem csak a hölgyekre, hanem az urakra is ugyanúgy gondolunk. Nagy kedvenc például a Hugo Boss - Bottled, ami egy igazán különleges illat. És persze, szintén beszerezhető szettben is Hugo Boss - Bottled szett uraknak.

jegyzet_2019-12-06_151942.png

Illatok tekintetében nem felejthetem ki a lakásillatosítókat sem. Előkerülnek nálunk is ilyenkor az évszakra jellemző illatgyertyák, párologtatók és egyéb kis kütyük, amik finom illattal töltik be a teret.
Nagy kedvenceim a Yankee Candle termékei. Isteni illatokban kaphatóak és eszméletlenül tartós illatot biztosítanak a lakásban/irodában. 
Nem meglepő hát, hogy a márkától is kaphatóak kifejezetten karácsonyra készített ajándékszettek is, amiket az alábbi linkre kattintva elérhettek a "lakásparfüm" kategória kiválasztása után: ajándékok

Két szett is igazán tetszik.Szóval, amit én választanék, az egyik:

Yankee Candle Alpine Christmas ajándékszett III. elnevezésű:

jegyzet_2019-12-06_151942_1.png

a másik pedig a Yankee Candle Alpine Christmas XIV. nevet viselő:

jegyzet_2019-12-06_153403.png

Nos nekem ezek lenének a kívánságaim az illatos karácsonyhoz.
Ti mit választanátok?
Inkább online vásároltok, vagy hajlandóak vagytok a tömeggel küzdeni?

Szólj hozzá

illat ajándékötlet ajándékszett notino.hu illatos karácsony