2017. aug 16.

Lush, lush baby....

írta: koleo
Lush, lush baby....

Ápolás természetesen

Egy újabb Lush termék leírásával érkezem. Nagyon megszerettem a márkát, folyamatosan vásárolom a termékeit és próbálok ki újabbakat. A nagy szerelem a Mask of Magnaminty arcmaszkkal és a Let the good times roll arcradírral kezdődött és azóta töretlen.

Még a nyári melegek beköszönte előtt gondolkoztam rajta, jó volna valami könnyed arckrém/arcgél/arcpermet, ami nem tömíti el a pórusokat, hidratál, ápol és kordában tartja az izzadás okozta bőrproblémákat. Éppen a megszokott termékeket vásároltam újra, amikor a Westendben található üzlet polcain megakadt a szemem az arcápoló részlegen. Kedves eladó rögtön a segítségemre volt, nagyon részletesen és korrektül tájékoztatott a termékekről, amik szóba jöhetnek az általam felvázolt kérésre.

Ezután vettem meg a Eau Roma Water arctonikot (arcpermetet), amely rózsa- és levendulavíz keveréke. A rózsavíz ápol, hidratál, segít a kipirosodás elleni küzdelemben, míg a levendula kordában tartja a bőrt, szabályozza a faggyútermelést az arcbőr kiszárítása nélkül. Nagyon elégedett vagyok vele, szinte naponta használom. Kellemes érzés a bőrön, felfrissít, és a hűvösebb időkben smink alá is tökéletes alap lesz.

18579627_1929411917325619_3204930679611588608_n.jpg

Az illata nagyon kellemes, inkább a levendula érződik ki belőle, de nem hivalkodó. Tetszik a pumpás kiszerelés, könnyű kezelni, a permet megfelelően eloszlatható.Használható frissítő permetként, vagy pedig vattapamacsra fújva akár a smink eltávolítására is alkalmas. Érzékeny bőrűek számára is tökéletes választás.

A Lushhoz hűen természetesen a flakon újrahasznosított műanyagból készült, ha kifogyott a termék, akkor újratölthető, így tovább használhatod, vagy a pumpától szétválasztva szelektív hulladéktárolóba dobható.

Szuper kis termék, 2 féle kiszerelésben kapható: 100 g-os táskabarát, vagy a 250 g-os nagy kiszerelés. Akár on-line is megrendelhetitek, ide kattintva már el is éritek magát a terméket.

Ti próbáltatok már Lush terméket? Nektek hogy tetszenek?

Szólj hozzá

arcápolás kedvencek imádom arcbőr arctonik Lush arcpermet