2021. ápr 28.

Illatfelhő nyári kiadás uraknak

írta: koleo
Illatfelhő nyári kiadás uraknak

Úgy gondoltam, ha már egyszer a hölgyeknek ajánlottam nyári illatokat, akkor ugyanezt megtenném az urak felé.Ezzel kapcsolatosan az ajánlásom eléggé lekorlátozódik azon parfümökre, amiket a férjemen nagyon szeretek.

Az első és óriási kedven a Versace Man Eau Fraiche parfüm, amiből már rengeteg üveggel rendeltünk.

versace-man-eau-fraiche-eau-de-toilette-uraknak_29.jpg

Nagyon kellemes, édes illat. Számomra nagyon különleges, ahogy a fej illatból az alap illat felé változik. Friss, vizes illatkarakterként lehet jellemezni, aminek rengeteg összetevője van. Nem egy tucat illat, sokkal inkább bevállalósabb, mint a többi, amit majd ajánlok és pont emiatt ez az első számú kedvenc.

Az illat fajtája: vizes, fás
Összetevői: citrom, palisander, karambola, bergamott, kardamon, bors, cédrus, zsálya, fás tónusok, borostyán, sáfrány, pézsma, platán

A következő illat jegyeiben kissé más, azonban a fás típus itt is megmarad, de mellé már fűszeres összetevők társulnak. Ez a Hugo Boss Boss Bottled nevezetű parfüm.

hugo-boss-boss-bottled-eau-de-parfum-uraknak_1.jpg

Intenzív és szintén karakteres illat, ellenben tartósságban nem veszi fel a versenyt a Versacevel. Ez az a parfüm, amit tényleg még 36 fokban is szívesen használ az ember, mert annak ellenére, hogy egy igen karizmatikus és jellegzetes illat, nem tolakodó.

Az illat fajtája: fűszeres, fás
Összetevői: fekete bors, zsálya, bergamott, alma, fahéj, szerecsendió, kardamon, pacsuli, pézsma, olíva, vetiverfű

A harmadik - ebben az ajánlóban az utolsó - illat egy kicsit az előző kettő "keveréke". Egy kicsit fűszeres, egy kicsit citrusos, egy kicsit édes... :) De ez is nagy kedvenc. Ez a Police To be rebel nevű parfümje

police-to-be-rebel-eau-de-toilette-uraknak_13.jpg

A Police parfümök külseje is nagyon egyedi, mind a férfi, mind a női változatok. Ez kifejezetten a lázadó forma, ahogyan a neve is mutatja, az illata aromás, hosszan tartó, mégis mindennapokra alkalmas. Nagyon kedvelt illat, ár-érték arányban is tökéletes annak, aki egy igazán luxus illatra vágyik, pénztárcabarát áron.

Az illat fajtája: citrusos, fűszeres
Összetevői: ibolya levelek, fekete bors, szerecsendió, tengeri tónusok, narancsfa virág, zsálya, fehér pézsma, borostyán, vetiverfű

Nálunk ezek a kedvencek.
Nektek melyek a legkedveltebb illatok nyáron?

 

Szólj hozzá

parfüm illat illatfelhő notino.hu illat kedvenc