2017. júl 25.

Ajakravaló

írta: koleo
Ajakravaló

Lovely matt ajakkrém

Azt hiszem sokatok számára ismerős lesz a Lovely márka és termékei.
Rossmann áruházakban lehet hozzájutni, nagyon kedvező áron kapható dekorkozmetikai termékekről van szó és jó néhány közülük kifejezetten figyelemre méltó.

Az arany és ezüst highlighterek számomra azóta is verhetetlenek, de hasonló kategóriába sorolható a mostanában bevezetett és Kylie lip kit-ekre nagyon hajazó K*lips szettek is.

Haladva a trendekkel a márka is piacra dobott (még a rúzs szettek előtt) mattra száradó ajakterméket: Extra lasting lipgloss néven. Nem igazán mondanám rúzsnak, inkább az ajakkrém szót találnám pontosabbnak.
Tartósságát tekintve jobb, mint egy szájfény, de kevésbé tartós, mint egy jófajta matt rúzs.


19622934_1424771827587975_6117883104414662656_n.jpg

Nagyon szép lilás-mályvás árnyalata van, könnyű állagú az ajkakon szépen eloszlatható és eddig nem tapasztaltam, hogy szárító hatása lett volna. Kényelmes viselet, de az evést, ivást természetesen ez sem bírja.

lovely.PNG

Száradásig vizes hatású, de tökéletesen mattra szárad.

lovely_2.PNG

Azt vettem észre, hogy szépen építhető, nem szárad túl hamar, így, ha egy rétegben kevésnek találjuk, akkor bátran felvihetünk rá még egyet, nem fog berepedezni.

Összességében nagyon elégedett vagyok vele, tetszik a színe, rajtam úgy mutat, mintha a saját ajkaim színét erősíteném meg, természetes hatása van, matt végeredménnyel. Kifejezetten tetszik, hogy olcsó termékről van szó, mégis jó minőségű (699 Ft).

Ti próbáltatok már Lovely termékeket? Mi a véleményetek?

Szólj hozzá

smink rúzs Lovely Rossmann ajakszínezés