2019. okt 29.

Luxus kényeztetés a hajnak

írta: koleo
Luxus kényeztetés a hajnak

Kérastase

Az elmúlt időszak során a notino.hu jóvoltából lehetőségem adódott a Kérastase márka tesztelésére.

Érkezett egy sampon és egy hajbalzsam, amelyet kipróbálhattam és úgy gondolom, az eltelt egy hónap tapasztalatai alapján már hiteles képet nyújthatok a hatásáról.

71179143_3009983309076701_5191503792385321326_n.jpg


A márkának többféle hajtípusra való terméke is megtalálható az oldalon, hogy minden igényt kielégítsenek. Ha kíváncsiak vagytok az összes Kérastase termékre, akkor a linkre kattintva meg is nézhetitek őket.

Ami hozzám érkezett, az a Kérastase Extentioniste sampon

jegyzet_2019-10-29_095350.png

 

és hajbalzsam.

jegyzet_2019-10-29_095421.png

 

Amit a termék ígér:

  • mélyen behatol a hajszálakba, és új életre kelti azokat
  • egységesíti a hajszálak egyenetlen felszínét
  • teljes hosszúságban erősíti a hajszálak belső szerkezetét

Vagyis a legfőbb feladata és ígérete a haj növekedésének serkentése, ami mellett még a hajszálak erősítésében is részt vesz.
Őszintén megmondom a hajnövekedésről nem tudok nyilatkozni, nem mértem centivel, hogy éppen hol is tart most a hajam, viszont, amit elmondhatok, hogy az igénybevett, melírozott hajamnak tényleg nagyon sokat segített. A szőkítés miatt sajnos kiszárad és kissé "söprűs" lesz a haj, ha nem kap megfelelő táplálást. Leginkább olaj alapú termékeket szokta használni hajmosás után, amit nem kell kiöblíteni, de most nincs szükség rá.

A sampon megfelelően habzik, se nem túl sok, se nem kevés és fantasztikus illata is van, nekem nagyon tetszik. A balzsam használata után könnyen kifésülhetővé válik a hajam, egyáltalán nem okoz problémát a törölközőszáraz haj kibontása.

Némi negatívumot azért észrevettem: az erős tápláló hatása mellett nagyon oda kell figyelni a felhasznált mennyiségekre, különösen a hajbalzsamnál. Hiába, hogy csak a hajam alsó 2/3-án használtam, ha a kelleténél többet vittem fel, sajnos lelapította a hajamat, nem volt szép a végeredmény.
(Azért azt viszont hozzátenném, hogy, ha valaki hozzám hasonlóan még hőkezelést vesz igénybe a haján, annak kifejezetten előnyös ez a gazdag formula, mert így én is bátrabban használom a hajvasalót :) )


Ami viszont ezek mellett kifejezetten pozitívum, hogy elegendő kevés terméket használni mind a samponból, mind pedig a balzsamból.
Az 1 hónap használat során, nagyjából heti 2-3 hajmosással számolva is az általam eddig használt termékek közül ebből fogyott a legkevesebb, mégis teszi a dolgát.

Összetétele:

  • keratin – mélyen a hajszálakba hatolva erősíti azokat
  • ceramidok – regenerálják a hajat
  • taurin – láthatóan egészséges fejbőrt biztosít

Ha gondolkoztatok azon, hogy megéri-e kipróbálni a márkát, akkor mindenképpen azt mondom: IGEN. Igaz, egyelőre csak ezt a két termékét ismerem, de meggyőzött. Árait tekintve nem a legolcsóbb termékek, az biztos, de egy próbát szerintem megér. :)

Ti próbáltatok már valamit a Kérastase-től? Ha igen, nektek hogy működött?

 

Fotók forrása: notino.hu és Koleo Beauty Blog

Szólj hozzá

sampon balzsam hajápolás Kérastase notino.hu