2017. dec 18.

Ékszerek kézzel készítve

írta: koleo
Ékszerek kézzel készítve

Nia jewellery

Fantasztikus érzés, amikor  bizalmat szavaznak egy bloggernek és meglepik egy ajándékcsomaggal.

Nagyon örültem neki, amikor Niával sikerült együttműködnünk és megengedte, hogy a kézzel készített csodás ékszerek közül válasszak magamnak egy terméket.
Niát a facebookon találjátok meg, ide kattintva (ha bejelentkeztek, akkor egyből eléritek), de a keresőben Nia Jewellery néven is rátaláltok.

Szebbnél szebb egyedi, kézzel készült csodát találtok, ami bármilyen alkalomra nagy örömet okozhat a megajándékozottnak.
Személy szerint alig tudtam választani, végül azonban egy rózsaszín kövekből álló karkötőt választottam, a közepén egy szívecske díszítéssel.

nia_2.PNG

Nagyon szép pöttyös mintás tasakban érkezett a karkötő, Nia Jewellery kártyával.

nia_1.PNG

Az biztos, hogy a kézben tartott ékszer, ezerszer szebb, mint a fotókon. Nagyon tetszik, tökéletes volt a színválasztás, szeretem hordani.
Kifejezetten szép, hogy nem egyforma színűek a kövek, hanem némelyik sötétebb, másikak pedig világosabbak, teljesen ombre hatást kelt.

A fűzéshez használt gumis damil erős, nem hinném, hogy a közeljövőben bármiféle gond lenne a karkötővel, szóval merem ajánlani.

nia_3.PNG

Érdemes körülnézni Nia fényképei között, rengeteg dolgot készít és egyedi megrendeléseket is fogad. Ha jól láttam, akkor sajnos már karácsonyig nem tudja garantálni a megrendelt termékek beérkezését, de mindenképpen érdemes észben tartani, hogy egy következő alkalommal már idejében tudjatok rendelni.

Nagyon kedvesen válaszol minden felmerülő kérdésetekre, forduljatok hozzá bizalommal.

Ezúton is nagyon szépen köszönöm Nia a fantasztikus ajándékot, imádom!!! :) :)

Szólj hozzá

ékszer kedvencek karkötő imádom Nia Jewellery