2017. okt 03.

Catrice Glam&Doll szempillaspirál

írta: koleo
Catrice Glam&Doll szempillaspirál

Történt egyszer, nem is olyan régen, hogy kifogyott az összes szempillaspirálom és körül kellett néznem, mégis milyet szeretnék.

Úgy gondoltam, hogy, ha már amúgy is Rossmannban járok, miért ne próbálnék ki egy olyan fajtát, amilyenem még ezidáig nem volt. Így esett a választásom a Catrice Glam&Doll Blackest false lashes szempillaspiráljára.
kepkivagas_3.PNG

Ívelt, szilikon kefével rendelkezik, ami elsőre kicsit megijesztett, ugyanis nálam ezek elég nagy arányban nem szoktak beválni, de úgy voltam vele, kipróbálom, majd meglátjuk.
Ahogyan más termékeknél, ennél is a felbontás után érdemes várni néhány napot, amíg egy kicsit szárad a festék és akkor lesz tökéletes a végeredmény. Azonban hozzá kell tennem, hogy problémám a legelső használatnál sem volt vele, nem vitt fel rengeteg festéket a pillákra és nem tapasztotta össze azokat, de tény, hogy néhány nap "száradást" követően sokkal jobban tetszett.

Egy rétegben is szépen fed, de az igazán elképesztő hatás érdekében érdemes még egy réteget felvinni.
Nagyon szépen ível, nem lesz pókláb hatású a szempillám még 2 rétegtől sem. Gyönyörű fekete színe van, ahogy a neve is mutatja és személy szerint nekem a csomagolás is tetszik.

Ár érték arányban szerintem az egyik legjobb választás, 1.300 Ft körül juthatunk hozzá, de akció keretében akár még olcsóbban is megvásárolható.

Ti próbáltátok már a terméket? Ha igen, mi a véleményetek róla?

Szólj hozzá

kedvencek szempillaspirál imádom Catrice Rossmann