2016. okt 02.

L'Oreal Infallible 24H alapozó

írta: koleo
L'Oreal Infallible 24H alapozó

új kedvenc a láthatáron

Ahogy már az alcímből is kiderült, új kedvencet találtam. :)
Na persze a trónról nem tudta letaszítani a MAC Matchmaster alapozómat, de nagyon közel jár hozzá. Korábbi nagy kedvencem a Bourjois Healthy Mix alapozója, de a L'Oreal ezzel számomra ennél is tökéletesebbet alkotott.

mac_bourjois.png

Amit ígér:

- nem szárít
- nincs maszkhatás
- nem repedezik/olvad meg
- hosszantartó
- nincs "átvitel" azaz ha megszárad az alapozó akkor nem fogja be például a ruhát..stb. 

Nagyjából 2 hete egyfolytában ezt használom, ami nálam nagyon nagy dolog, hiszen ennyi ideig egyhuzamban nem használok (nem tudok használni) egyetlen egy alapozót sem, muszáj váltanom, hogy ne okozzon problémát a bőrömön. Ezzel semmi ilyen gondom nem volt. Első sorban száraz/normál bőrűek részére ajánlom.

Valóban nincs maszkhatás, tökéletes "second skin" érzetet nyújt, nem reped, nem olvadozik, az átvitellel sincs gond és ami meglepő, tényleg nem szárít. Hosszantartó, de púder mindenképpen ajánlott hozzá, nagyjából 4-5 órát bír átfényesedés nélkül, ami drogérás viszonylatban jónak mondható.
Az üvegből kinyomva friss illatot érezhetünk, de egyáltalán nem zavaró és nagyon hamar elillan, nem marad a bőrön. Frissítő hatása van, az arcomra kenve mintha egy hidratáló krémmel kenném fel, felpezsdíti a bőrt.

loreal.png

Egyedüli negatívumként az adagolófejet említeném. Az alapozó minőségéhez képest ez a műanyag elég "olcsóra" sikeredett,  gyengének tűnik, remélem nem lesz vele gond és kibírja sérülés nélkül, amíg elfogy az alapozó belőle, de a kivitelezése nem az igazi :(

Összességében: száraz és normál bőrűek is bátran nyúljanak hozzá, nem szárít, nincs maszkhatása sem és pozitívum, hogy elég sok árnyalatban kapható (ez saját tapasztalataim szerint üzletenként eltérő, nem mindenhol található meg mindegyik változat, Müllerben vásároltam).
Nekem a 120-as vanilla árnyalat van meg, ami tökéletesen illeszkedik a bőrömhöz. Ha jól tudom, jelenleg ez az egyik legvilágosabb árnyalat, szóval hozzám hasonló hófehérkék is megtalálhatják a megfelelőt. :) Könnyen eldolgozható, akár ecsettel, akár sminkszivaccsal megfelelő végeredményt érhetünk el.

Ti próbáltátok már ezt az alapozót? Mi a véleményetek?

Szólj hozzá

alapozó kedvencek imádom DM Müller Rossmann LOréal