2018. nov 27.

Megunhatatlan...Lush

írta: koleo
Megunhatatlan...Lush

Persze még rengeteg olyan terméke van a márkának, ami részemről kipróbálásra vár, de íme egy újabb, ami nagyon hamar belopta magát a szívembe.

Szeretem a Lush fogtablettákat - mind közül a kedvenc a Miles of smiles -, de most úgy döntöttem, kipróbálunk egy másikat! Ezúttal a Boom!-ra esett a választás, ami a kóla ízével varázsol el minden egyes fogmosáskor. 

Elsőre bevallom, kicsit fura volt az érzés, mintha egy pohár üdítővel mosnék fogat, de nagyon hamar megtetszett.
Ide kattintva bővebben is olvashattok a termékről és összetevőiről, vagy akár a honlapról meg is tudjátok rendelni, a márka többi termékével együtt. 

lush.JPG

Kellemesen mentolos, ezáltal frissít, az összetevői kapcsán pedig fogfehérítő hatással is rendelkezik. Természetesen a fogászati eljárásokhoz nem hasonlíthatóan, de látványosan fehéríti és szépen tisztítja a fogakat.
Annak ellenére, hogy nem ezt vettem újra, csak ajánlani tudom, de most ismét egy Miles of smiles doboz van nálunk forgalomban. :)

Ötletként említem, hogy, ha szeretnétek karácsonyra meglepni szeretteiteket szuper és illatos termékekkel, akkor érdemes náluk körülnézni. Akár előre összeállított karácsonyi csomagokból is válogathattok, akár pedig Ti magatok összeállíthattok egy nektek szimpatikus pakkot, általatok választott csomagolásban (kendőcsomagolás). Az üzletben az eladók mindig készségesek, imádok bemenni! :)

Kifejezetten karácsonyi termékeket ide kattintva találhattok, a karácsonyi csomagok között pedig ide kattintva böngészhettek.

Jó nézelődést kívánok! :)

Nektek van kedvenc Lush terméketek? Próbáltatok már valamit a márkától? 

Szólj hozzá

karácsony ajándék kedvencek ajándékötlet imádom Lush