2019. nov 13.

Black Friday

írta: koleo
Black Friday

Közeleg az év legjobban várt leárazási akciója a Black Friday.

A képlet egyszerű: óriási leárazások szinte mindenhol, szinte minden termékre! Nem kivétel ez alól a notino.hu sem, ahol rengeteg termék vásárolható kedvező áron black friday alkalmából.
A linkre kattintva böngészhettek is a termékek között, de nem csak az itt kiemeltekre van kedvezmény, így érdemes végigmazsolázni az oldalt.

black-friday_web.jpg

A promóció időtartama: 2019.november 25 - 2019.december 1. között.

Jómagam is nagyon várom az évnek ezt a pontját, hiszen ilyenkor az ember akár a régóta vágyott, nagyobb értékű termékeket is inkább hajlandó megvásárolni az akciók miatt.

A mit vásárolnék, vagy mit kapnék szívesen kérdésre sem könnyű a válasz...rengeteg dolog van, amit kipróbálnék, tesztelnék, vagy örömmel fogadnék, mint ajándék.

Az egyik kedvenceim a hajformázó termékek. A Remington márka szintén kedvezményeket rejt balck friday alkalmából, szóval, ha gondolkoztatok hajformázó beszerzésén, most érdemes! Volt és van is a márkától néhány termékem, amiket nagyon kedvelek és szeretek is. Megbízható, jó szervizháttérrel rendelkezik és nálam extrém hosszú ideig bírják ezek a kütyük...az élettartamuk nálam átlag feletti, van olyan termékem ami 6-7 éve megvan, de volt olyan is, amit kb. 9 év után kellett leselejteznem, mert megadta magát. Azt hiszem, így már nem elcsépelt az a mondat, hogy jó szívvel ajánlom bárkinek.

Amik pedig igazán piszkálják a fantáziámat, az 3 termék (és mily meglepő, mindhárom hajvasaló.. :) ) 

Remington PROluxe

kepkivagas_7.PNG

Jelen esetben győzött a külső...igen, sajnos az a fajta vagyok, akit egy szép csomagolással meg lehet venni. De most mondjátok, hogy nem szép????? Na ugye, hogy az! :)

Remington Keratin Therapy

537b37233f96f2515dc8836e04aa725d.png

Erről a termékről már írtam nektek korábban, egy ajándéköteletes bejegyzésben, de régóta kívánságlistás. 

Remington Shine Therapy

jegyzet_2019-11-13_102047.png

Nos ennek a terméknek is nagyon egyszerű indoklása van: sosem volt még ilyen széles simítólapos termékem és nagyon szívesen kipróbálnék egyet.

Nektek mik szerepelnek a kívánságlistátokon?
Várjátok a Black Friday akciókat?

 

Fotók forrása: notino.hu

Szólj hozzá

kívánságlista haj ajándékötlet hajformázás black friday notino.hu