2016. aug 07.

Secret Selection

írta: koleo
Secret Selection

nem titok, hogy imádom

Igaz, kicsit késve, de íme, a megígért beszámoló az első Secret Seleciton dobozkáról :)

Ahogyan az instagramon olvashattátok, nos első körben az volt a véleményem, hogy ismét "csak" egy újabb szépség doboz, amivel elhalmoznak minket a kozmetika piacon.
Ez a véleményem az első pillanatban megváltozott, amikor megláttam a doboz tartalmát és a névre szóló ismertető levelet. Ami számomra külön pozitív élményt jelentett, hogy minden termék teljes kiszerelésű (!) nincs közte egyetlen utazó változat sem. Ha már tesztelek valamit, akkor azt tegyem hosszú távon és rendesen, ne csak 2 csepp mintával... :)

Mindenképpen azt szerettem volna, hogy hosszabb távú használat után tudjak nyilatkozni a termékekről.
Nyár lévén fantasztikus termékek voltak a dobozban, amik valóban a nyári hangulathoz és kikapcsolódáshoz hasznosak.
Az illat mindegyiknél fenomenális...engem nagyon magával ragadnak és rajongok az olyan termékekért amiknek ilyen fantasztikus illatuk van.

napozás utáni hűsítő testápoló: könnyed, hűsítő testápoló, ami kicsit nehezen szívódik fel, de ez mit sem számít, hiszen tökéletesen hidratál és hűsít. Napozás után megpirult bőrömre igazi gyógyír volt.

testradír: nos igen, ez az a termék, ami ha nem lenne ennyire jó, annak ellenére az illata miatt is imádnám :) Nagyon hatékony, kíméletesen, de mégis tökéletesen radírozza a bőrt, örülök, hogy kipróbálhatom.

körömlakk: erről sok mindent nem is kell mondanom: a szín tökéletes, a fedése szuper....telitalálat.

ajakbalzsam: a legtöbb ajakbalzsam nálam azt a hatást váltja ki, hogy amikor felkenem az ajkaimra, akkor hidratál, de ahogy elillan az ápoló összetevő, szárazabb lesznek az ajkaim, mint voltak...ezt a terméket kivéve. Nálam nagyon bevált, hidratál, nem csak ideiglenesen, szuper. Ha valami negatívumot kellene említenem, az csupán annyi lenne, hogy nem a dinnyés ízű landolt a dobozomban

hajbalzsam: erről a termékről is csap pozitívan tudok nyilatkozni. Minden alkalommal törekszem ápoló összetételű termékek vásárlására, göndör hajam lévén muszáj is. egyébként egy seprűre hasonlítana a fejszerkezetem :) A használatával pedig a fésülködés sem lesz megrázó élmény :)

Összességében nagyon elégedett vagyok a termékekkel, remélem ez végig így marad és már pályázom is a következő kiadásra. (Szerencsére sikerült is rendelnem, igyekszem annak a beszámolójával kicsit gyorsabban jelentkezni :) )

 secret_selection_1.png

Ti szoktatok bármilyen beauty boxot rendelni? Mi a véleményetek róla?

Szólj hozzá

kedvencek imádom szerzemények beauty box