2016. már 23.

Alapozó világosítás-sötétítés, csak pár csepp és máris kész

írta: koleo
Alapozó világosítás-sötétítés, csak pár csepp és máris kész

Korábban már írtam Nektek a megfelelő árnyalatú alapozó kiválasztásáról, de többek között már velem is előfordult, hogy túl sötét árnyalatot választottam. 
Ez különösen az átmeneti évszakokban fordul elő, amikor még nem, vagy már nem barna a bőrünk, változik a szín intenzitása és a néhány héttel korábban megvásárolt alapozó akkor még jó volt, de időközben sötét/világos lett.

Jó hírem van, minderre van már megoldás, méghozzá a Makeup Revolution - The One alapozó kollekciójából a shade 1 árnyalat kifejezetten ezt a feladatot látja el. (Ugyanezen elv alapján természetesen sötétíthetünk is az alapozó színén, ha világosnak találjuk, a shade 16-os árnyalattal)

the_one_alapozo.PNG

A világosításhoz használhatót  itt találjátok, a sötétítéshez alkalmas változat pedig ide kattintva érhető el. 

Makeup Revolution termékeket a pinkpanda.hu illetve az iparfumeria.hu weboldalakról rendelhettek. Érdemes közöttük böngészni, személy szerint kiváló minőségű termékeknek tartom őket.

 A termék állagát tekintve vízbázisú, folyékony alapozó, amit használat előtt alaposan fel kell rázni, hogy a megfelelő színt kapjuk. Javaslom egy kis keverőtál és spatula/ecset használatát, hogy könnyebben összekeverhessük a terméket. A tálkába tegyünk a szokásosan használt alapozó mennyiségénél kicsit kevesebbet, majd adagoljunk hozzá cseppentve a világosító/sötétítő The One alapozót. Dolgozzuk el, mindaddig amíg a kívánt árnyalatot el nem érjük. Óvatosan kell vele bánni, nagyon folyékony, könnyen többet adagolhatunk a kelleténél, ha nem vagyunk elővigyázatosak. Ahogyan az alapozó esetében, a kikevert színt a nyak és az áll vonalánál tesztelhetjük, amennyiben megfelel az árnyalat, a teljes arcon használhatjuk, ne feledjük az áll és a nyak alapozását sem, hogy ne legyenek éles határvonalak.

Kép forrása: www.pinkpanda.hu

A The One alapozó használatakor nem kell attól tartanunk, hogy kedvenc alapozónk fedését, tartósságát befolyásolni fogja, ezekre nem lesz hatással. A laza állaga miatt némiképp folyósítja a világosítani/sötétíteni kívánt termékünket (minimális mértékben), így viszont könnyebb a kikevert termék eloszlatása, megfelelő eldolgozása.

Használatáról és a hatásairól egy videót is ajánlok, Eszter tolmácsolásában nézhetitek végig, miként működik a termék. :)

Ezzel megmenthetőek kedvenc alapozóink, amelyeknek nem tökéletes a színe. :)

Próbáltátok már a terméket? Mi a véleményetek róla?

Szólj hozzá

alapozó kedvencek Pinkpanda Makeup Revolution alapozó kiválasztása